Fullspäckad vecka

Godmorgon!

Igår åt vi en riktigt jäkla god middag om jag får säga det själv. Renstek som hade legat i ugnen länge, länge och blivit helt perfekt. Serverades med en rödvinssky, rostade potatis, palsternacka, rödbetor och en vinbärsgele. Mumsfillibabba! En middag rakt in i hjärtat på mig och resten av familjen.

Idag är sista dagen mina föräldrar är här. Vi ska äta frukost nu, sen gå en promenad och sen sticker dom tillbaka till Sverige strax efter lunch. Det har varit jättemysigt att ha dom här så pass länge, men nu är vi snart tillbaka till vardagen igen. Imorgon ska min man bort på jobbmiddag och på onsdag ska jag själv på event på kvällen med än väninna. Sen på fredagen ska jag och min man på en boligmässa och sen är det ju helg igen. Så denna veckan kommer gå undan tror jag med allt kul som händer – Så himla kul! 🙂

 

1 reaktion på “Fullspäckad vecka”

  • Lina skriver:

    Ja ni ser verkligen ut att ha haft det trevligt när dina föräldrar varit på besök 🙂 och renstek, det är ju så himla gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *