Gravid v.16

Godmorgon!

Glömde helt berätta att vi gick in i v.16 igår. Det är helt otroligt vad fort det går i andra graviditeten och jag hinner knappt med att tänka, kolla upp vad som sker eller hänga med på att magen växer. Jag har känt mig lite större på sista tiden så igår ställde jag mig på vågen och fick en liten mild chock – Jag väger 59,5 kg!! Herregud, jag har gått upp 4 kg på bara några dagar, hur tusan är det möjligt? Aja, jag antar att det bara är bra för lilla bebisen i magen och allt är som det ska. Jag får sluta stirra mig blind på vågen och hellre fokusera på hur jag mår.

Min mage ser lite speciell ut tycker jag. Den är väldigt rund och går väldigt högt upp över naveln. Jag kan inte minnas att min mage var så här stor när jag gick med Filip, men det är väl kanske för att det är andra graviditeten nu och hela kroppen känner igen sig och vet hur den ska göra denna gången.

När det kommer till hur jag mår så börjar allt kännas väldigt bra. Jag är mindre trött, jag mår inte illa alls och jag känner mig mer eller mindre som vanligt fysiskt. Psykiskt däremot är lite värre. Jag börjar lätt gråta och är extremt känslig. Humörsvängningarna har lugnat sig, så jag är inte så arg, men jag blir lite lättirriterad när saker och ting inte går som jag önskar. Men förutom det så mår jag faktiskt väldigt bra!

Mitt, lilla, lilla mirakel där i magen.. Gud så jag längtar efter dig. <3

9 reaktioner på “Gravid v.16”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *