Middag för 1

Idag är jag som sagt ensam hemma hela dagen och i vanliga fall så hade jag nog bara tagit en macka och lite fil eller någonting till middag. Men Eftersom jag åt fil och müsli till frukost och macka till lunch så lockade inget av det särskilt mycket nu när det var dags för middag. Så när jag var ute och gick förut med lilleman så gick jag förbi butiken och köpte lite färskpasta och slängde ihop en supergod middag för 1.

Det tog mig bara några minuter att slänga ihop. jag stekte brockoli, champinjon, purjolök och skinka, sen hällde jag i lite grönsaksbuljong, kalvfond och grädde och sist men inte minst slängde jag i den färdigkokade pastan. Snabbt, lätt och supergott!

Så vad har vi gjort mer idag jag och lille Filip? Förutom att vi gick nästan en halvmil förut så har vi även städat här hemma. Det var lite skitigt sen helgen då vi hade gäster, så det behövdes både plockas undan, dammsuga och svabbas. Tack och lov så fick jag hjälp av min älskade lilla hjälpreda! 😉

Allting blir så mycket lättare när man får hjälp. Även fast det kanske inte är så effektivt så är det extremt underlättande att vara två när man ska göra saker som är mindre kul. Vi hade på hög musik och dansade runt här hemma och nu är huset skinande rent och härligt att vara i.

Jag har precis ätit middag så nu ska vi bada Filip och sen börjar det nästan närma sig läggdags. Denna dagen har bara flugit förbi (precis som alla andra har gjort den senaste tiden..) och jag tror faktiskt att jag skulle vilja hitta någon mysig film att se på och lägga mig i sängen och se på den strax efter Filip somnat ikväll. Ni kanske inte visste det, men jag är extremt mörkrädd och det värsta jag vet är att vara ensam på kvällarna. Så därför har jag inte så stor lust att sitta uppe ensam, för då skrämmer jag bara upp mig själv. Så därför lägger jag mig tidigt och hoppas att jag somnar så att tiden går fort tills min man kryper ner jämte mig i sängen och håller om mig. Finns ingenting bättre än närheten av min man och det är helt otroligt vad jag saknar honom när han inte är hos mig. <3

10 reaktioner på “Middag för 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *