Nytändning

Godmorgon!

Vilken fantastisk dag det är idag! Jag fick sovmorgon till 8, solen strålar och när jag slog upp Macen så startar jag med att läsa det ena trevliga mailet efter det andra. Det börjar verkligen bli kul att blogga igen och jag tror jag har fått en ny glöd och insett att detta är någonting som jag verkligen trivs med att göra. Det är inte längre bara en hobby, utan jag ser det som något som kan växa blomstra och bara bli bättre! Känslan av att inte stå still utan att det jag älskar att göra drivs framåt och växer är faktiskt väldigt kul och motiverande för mig. Så jag måste tacka er alla som går in och läser här varje dag och för att ni kommenterar och skriver så snälla saker. Ni är fantastiska och det är för er jag skriver! Så om ni har några funderingar eller önskemål på vad ni skulle vilja se mer av i bloggen så kan ni bara säga till och tveka inte att maila mig på [email protected] om ni har något på hjärtat! 😉

Idag händer det inte så mycket men ikväll däremot så är jag bjuden på Amanda Schulman & Hanna Widells Live Podcast inne i Oslo. Det ska bli superkul att se tjejerna och umgås lite med min underbara väninna, Erika, som blir med mig dit. Det ska bli härligt att vara lite barnfri och få en kul kväll ute. En sak som jag funderar på är bara hur jag ska göra med kamera. Ni vet ju att jag är lite kameranörd och fotar allt jag gör, så därför skulle jag väldigt gärna vilja ta med mig min Canon EOS 6D, men den är så stor och då kan jag inte ha min Gucciväska som jag hade tänkt. Men om jag inte tar med den kameran så kommer jag bara få dåliga bilder med mobilen, dilemma, dilemma. Hur hade ni gjort?

Nu ska jag och min prins äta frukost och sen ta oss ut i solen en tur. Hoppas alla får en lika härlig lillördag som mig! Puss och kram

6 reaktioner på “Nytändning”

 • veronikak skriver:

  må vara lite skum fråga men har du lust att hjälpa mig förstå vimedbarn sidan lite bättre? Har velat blogga här sålänge men inläggen blir bara knasiga. Kram o grattis till graviditeten. http://veronikak.blogg.se

 • Åh vad kul med live-podcast med Hannah&Amanda!!

  Sv: Tack så mycket, hoppas du också får en underbar onsdag! 🙂

 • Emma skriver:

  Vilken fin blogg du har!
  Det är verkligen ett kameradilemma! Mitt gamla jag hade inte tvekat på stt ta med den, den hade varit det viktigaste att få med! Men nu har jag tappat lite att fota(försöker hitta dit igen!) så skulle antagligen välja väskan framför kameran 😉
  Men, tänk vilka fina bilder du kan få! Kanske värt att hitta någon annan väska 😉

 • annelie skriver:

  Shiit vad långt hår du har e avis vill oxå ha långt hår ska låta mitt växa ♥ MVH

 • Veronika skriver:

  Tack va snällt! Försöker få ihop en tydlig förklaring om vad jag behöver hjälp med så mailar jag dig:)
  Trevlig helg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *