Amanda Schulman o Hanna Widells Livepodd

Vilken kväll det var igår! Jag åkte in till stan strax innan sju för att hämta Erika hemma hos henne och sen körde vi direkt till Månfisken i Oslo där eventet skulle vara. Med en gång när vi kom dit så fylldes lokalen med tjejer i alla åldrar som var spända för vad kvällen hade att bjuda på. Väntan var inte lång, utan så fort vi satt oss ner så sattes Beyonce´s låt ”We run the world” på högsta volym och Amanda och Hanna kom in.

Vilken stämning! Hela salen klappade och så fort systrarna började prata så la sig skrattnivån på topp. Jag har aldrig varit med om att två personer kan hålla en så hög nivå och hela tiden få med sig publiken och hålla det dom prata om rolig och intressant.

Det enda negativa jag har att säga är att jag önskar att dom snackade lite längre. 😉 Så med andra ord var det en riktigt lyckad Livepodd och jag hoppas att få se tjejerna i Oslo igen.

Idag är det torsdag, vilket i princip innebär att det är helg för oss för imorgon är min man ledig. Så vi får se vad vi hittar på för mysigt ikväll, men på dagen så ska jag försöka agera fotograf och fota min son till ett passfoto som vi ska åka och framkalla sen. Vi har nämligen bokat en liten weekend till Stockholm i maj och då måste vi kunna legitimera Filip, så då måste vi fixa ett pass till honom.

Nä nu ska jag gå upp. Jag ligger fortfarande i sängen och önskar att jag inte vaknade så väldans tidigt jämt. Filip ligger fortfarande och sover så varför jag är vaken vet jag inte! Men magen kurrar så nu får jag ta tummen ur och dra mig ner till köket. Hoppas ni får en fin torsdag folkens! Kramkram

3 reaktioner på “Amanda Schulman o Hanna Widells Livepodd”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *