En dag på bryggan

Vi bestämde oss till slut att vi ville ta vara på dagen och åkte in till Aker brygge för att luncha på DS Louise.

DS_Louise_Aker_Brygge_Oslo

Det var väldigt varmt ute i solen, men vi valde ändå att sitta inne. Det värsta jag vet är att sitta och småfrysa så det var liksom inte värt det. Men det var minst lika mysigt inne, med utsikt över havet och alla folk som satt ute på uteserveringen och huttrade. 🙂

moule_frittes_Ds_Louise

Äntligen fick jag en redig skål med musslor i vitvins och vitlökssås, spröda och lagom saltade pommes frites med en riktigt god aiolidipp till. Wow säger jag bara, vilken smaksensation!

ds_louise_aker_brygge

När vi hade ätit upp och var mätta så skulle Filip sova middag, vilket passade ganska så bra för då kunde vi gå ut bland båtarna på bryggan och gotta oss i solen.

aker_brygge_oslo

Det var så otroligt skönt ute och även fast det egentligen bara var några få plusgrader så värmde solens strålar massor. Filip sov så gott i vagnen och jag och min man kunde sitta och mysa en stund vid havet.

aker_brygge_oslo

Även fast jag egentligen var jättetrött efter den jobbiga natten så kändes det så otroligt skönt, fridfullt och underbart att få vara ute i det fina vädret inne i city idag. Jag behövde komma bort lite från hemmet, men samtidigt få lite lugn och ro borta från stan. Så detta var en perfekt sysselsättning för dagen.

aker_brygge_oslo

På vägen hem så stannade vi på butiken för att köpa massa gott till kvällen. Det är ju Melodifestivalen idag och det måste man ju se på såklart! Vi hejar på Måns med låten Heroes! 😉

Nu ska vi sätta oss en stund på altanen och njuta sista soltimmarna med en kopp te. Hoppas ni har en fin lördag! Kramar

5 reaktioner på “En dag på bryggan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *