Hela natten lång

Godmorgon!

Eller åter igen, inte lika god morgon som jag skulle hoppas på en lördag som denna. För i natt så har våran lilla älskling hållit oss vakna i flera timmar. Från 23.00 var det gallskrik på hög nivå och ända till 02.00 då vi till slut fick han att somna om. Det är tänder som spökar igen och i vanliga fall brukar han dricka lite ersättning, få medicin och somna om, men igår var det något som inte riktigt gick som det skulle tyvärr. Han ville inte ha ersättning och medicinen verkade inte riktigt bita på vår lille prins. I vanliga fall brukar han vara tröstbar i vår famn, men igår var det ingenting som fungerade och efter många timmar så var både jag och min man rätt så utslitna.

Vid 1 så provade vi att lägga honom i våran säng. Där blev han lugn, somnade, men vaknade efter nån minut i gallskrik… somnade, vaknade i gallskrik osv osv. Efter en halvtimma så sa min man att han skulle prova att lägga honom i hans säng igen och ge han lite mer medicin och tack och lov så somnade han om då.

Sen vaknade han till vid 06.30, men då gick min man in och gav han ersättning och så somnade han om. Och nu är jag vaken och har smugit ner men båda mina pojkar ligger fortfarande och sover. Så det var en, minst sagt, tuff natt för oss alla och det märks på att Filip nu gör ett sovrekord och sover långt efter kl 9! 😉

barn_klader_ahlensTänk att den här lilla söta pojken som annars är så go, glad och snäll, kan vara så ledsen och jobbig på natten.. Stackarn, han måste verkligen ha superont i sina små tänder.

Men nu hoppas vi att den värsta natten är över och att tänderna har kommit fram som dom ska.

barn_klader_pojke

Fråga mig inte varför, men av någon anledning så är min och min mans personliga ägodelar väldigt roliga för Filip att leka med, så som mobil, bankkort och andra viktiga prylar. ”Men allt mitt är ditt” i denna familjen. 

Idag skiner solen och det känns mer och mer som vår för varje dag som går. Vi har fortfarande lite snö kvar på marken här hemma, men den hoppas jag försvinner nu när vädret är så bra. Planen idag var väl egentligen att åka in till city för att fylla i massa papper på ambassaden, men nu vet jag inte riktigt hur vi ska göra eftersom vi är rätt så slitna efter natten. Så vi får helt enkelt vänta och se hur denna dagen kommer sluta för vår lilla familj! 😉

2 reaktioner på “Hela natten lång”

  • Pernilla skriver:

    Så härliga bilder! 😀

    OSLOFRU SVAR: Tack Pernilla 🙂

  • Johanna skriver:

    Stackar liten, det är inte lätt när de inte kan tala om varför de har ont eller vad som är fel. Vad är det för medicin han får, är det nått som man kan ge för att lindra smärtan när tänderna kommer? Och ersättningen funderar jag på, får han det istället för välling? Jag håller ju på att sluta amma nu och då är det ju frågan om man ska ge välling på kvällen eller ersättning. Vällingen har funkat sådär hittills och ersättning har vi faktiskt inte testat, trodde bara det var något man gav dem tills man började med vällingen^^ hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *