Kommentarer

Hej på er!

fa_fler_lasare_till_din_blogg

Innan jag flyttade till bloggportalen som jag är på nu så svarade jag flitigt på era kommentarer och det var lätt att hålla en konversation med er läsare. Men när jag flyttade över bloggen så var det inte riktigt lika lätt då mina svar hamnade längst ner bland kommentarerna och såg inte ut som svar, utan snarare en vanlig kommentar på mitt inlägg.

Men nu har vi kommit på en tillfällig lösning på det här problemet. Från och med nu så kommer jag att svara på era kommentarer (dom kommentarerna som jag hinner med och som jag anser borde få ett svar) . När ni har skrivit en kommentar till mig så kan jag sedan gå in i kommentaren och svara. Ni kommer tyvärr inte få något mail när jag svarat, men jag kommer i alla fall svara er när jag kan! Så ni kan under ett senare tillfälle gå in på inlägget igen och se bland kommentarer om jag svarat. I så fall står det:

OSLOFRU SVAR: blablabla….

För mig är det väldigt viktigt att kunna kommunicera med er läsare och jag har varit lite ledsen över att jag inte haft möjlighet att svara på alla era kommentarer. Ibland har jag hunnit se kommentaren och svarat fort så att mitt svar hamnar nedanför, men om jag har fått 10 kommentarer så finns det inte en chans i havet att ni den första personen hade förstått att svaret var till den när min kommentar hamnat längst ner i fältet. Hehe. Ni kanske inte fattar alls vad jag pratar om för nu babblar jag en väldans massa. 🙂

Men, i alla fall. Från och med nu kommer jag försöka svara när ni skriver till mig och svaren kommer hamna i eran egen skrivna kommentar!

tjana_pengar_pa_bloggenHoppas ni är lika glada över denna nyhet som mig! Nu ska vi snart njute en smaskig lunch här på Aker Brygge. Kramkram

 

3 reaktioner på “Kommentarer”

 • ISA skriver:

  Men vad bra! tycker också det är kul att kunna ”kommunicera” med bloggaren 🙂

  OSLOFRU SVAR: Ja eller hur, det blir mycket roligare om man kan få svar på sina frågor 🙂

 • Emelie skriver:

  Åh va bra! Gud så fin du är! 🙂

  OSLOFRU SVAR: Tack snälla du 🙂

 • Johanna skriver:

  Så himla tråkigt när det blir så :/ Du skriver ju många inlägg så det blir lätt rörigt att gå tillbaka och försöka hitta inlägget man kommenterade och sen dessutom hitta sitt svar bland alla kommentarer. Jag brukar ibland göra så att jag klickar mig in på personens blogg och skriver ett svar som en kommentar inne på hennes blogg, så vet jag att svaret med säkerhet kommer fram. Det kanske vore nått?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *