Nytt till köket

När mina föräldrar var här på besök förra helgen så började grabbarna fixa med en ny skänk/vitrinskåp som vi köpt.

handymanDet var nog tur att Filip var med och höll koll på dom äldre så att dom gjorde rätt 😉

Nu står i alla fall skåpet fint i vårt kök och vilken skillnad det blev med hela rummet. Även fast vi lagt till ännu en möbel så känns det på sätt och vis som att rummet blivit ännu större. Plus att vi fått massor med mer förvaringsutrymme till våra glas, skålar och andra prylar som man inte vill ska stå framme.

oslofru-54Framför ligger renskinnet som vi köpte på boligmässan i förrgår. Filip var lite skeptisk från starten och vågade knappt gå fram till den utan att bli rädd och springa ifrån. Men nu älskar han den och springer fram och lägger sig på den och myser lite titt som tätt. 🙂

Den här dagen har för övrigt känts extremt lång. Man ska väl inte klaga att man hinner med mycket på en dag eftersom tiden annars brukar gå så himla fort. Men ska jag vara ärlig så är det rätt så långtråkigt när man ser på klockan hela tiden och tiden knappt gått fram. Konstigt det där med tiden alltså. Jag vill bara att denna dagen ska gå, för imorgon händer en rätt så häftig sak nämligen Jag ska in till stan och träffa en tjejkompis och min man ska åka och hämta en grej. Hehe. Berättar mer om det imorgon!

Nu ska vi ut och grilla lite till middag. Go kväll 🙂

 

10 reaktioner på “Nytt till köket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *