Uppmätning bland annat

Mammas lilla cooling ute i solen idag. 🙂barnmode

Jackan är från United Colors of Benetton

Vilken underbar dag det har varit hittills idag! Eftersom vädret var så fint så bestämde vi oss för att gå ut och fixa lite med tomten. Vi flyttade ju in här förra sommaren så därför har ingenting blivit gjort än med tomten, så när min man går ut på pappapermition nu i maj så ska vi göra Allt färdigt. Så idag har vi mätt ut hur stort allt är så att vi kan kontakta dom diverse företagen för priser.

Vi ska bland annat så gräs, lägga stenplatter, bygga garage, bygga klart terassen, bygga ett grönsaksland, sätta träd osv osv. Massor som ska göras med andra ord.

pappa_och_son

Filip älskar att vara ute och har inte lust att stå still. Så medan vi fick och mätte upp tomten så sprang han omkring och gotta sig i solen. Dock fick vi släppa det vi höll på med lite då och då för att springa efter och se till att han inte stoppade massa sten och annan skit i munnen! 😉

barnmode

Hehe, jag undrar hur länge han ska utforska med sin mun.. trodde han borde sluta med det snart?

När vi var färdiga ute så gick vi in och stekte pannkakor till lunch. Jag är ju hungrig nästan hela tiden och äter nästan en gång varannan timme. Men jag antar att det bara är sunt och bra för bebisen.

pannkaksrecept

Nu ska jag faktiskt sova en liten stund medan Filip sover sin middag. Jag har blivit tröttare på dagarna igen, vilket är lite jobbigt, men så är det att vara gravid. Det går upp och ner hela tiden och det är lite svårt att hänga med i svängarna. Som tur är så har jag ju inga måsten i mitt liv och det viktigaste för mig är att sköta min hälsa nu under graviditeten. Så, jag hoppas att ni har en fin söndag så här långt! Kramkram

9 reaktioner på “Uppmätning bland annat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *