En dag med Sara

Hej på er!

Idag har vi fått gjort massor. Vi åkte först in till stan och hämtade upp Sara som följde med oss till Svenska ambassaden i Oslo. Där skulle vi lämna in lite papper för att fixa pass till mig och Filip, vilket gick väldigt smidigt. Sen efter det så åkte vi till Storo storsenter för att kolla i lite butiker och sen luncha.

Storo_storsenter_Oslo

Filip gillar Sara så mycket och flörtade en massor under flera timmars tid. Det var superkul att ses som vanligt och eftersom vi inte träffats på många månader så gick våra munnar i ett för att hinna berätta allt som hade hänt oss den senaste tiden.

Jag hittade faktiskt ett och annat på stan också. Så det var skoj. Bland annat en peeling till ansiktet. Jag har ju väldiga problem med acne, men den senaste tiden har det blivit så väldans mycket bättre! Så nu har jag inte fått några nya utbrott, utan har bara gammal hudceller kvar som jag gärna skulle vilja peela bort. Så nu hoppas jag att den peelingen jag köpt kommer göra susen! 😉

Jag sa ju förut att en rolig sak skulle hända idag. Attans pattans, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, utan den roliga saken som kommer hända blir framflyttad till imorgon! Så ni får hålla ut en dag till innan jag kan berätta vad som hänt!

Nu kom vi precis hem här och är hungriga, så jag tänkte att vi skulle laga hamburgare till middag. Mumsigt som tusan!

4 reaktioner på “En dag med Sara”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *