Gravid V.17

Godmorgon!

Tänk att idag går jag in i vecka 17 och 39,9% av hela graviditeten är idag avklarad! Det känns helt otroligt och för varje dag som går nu så kommer vi ett steg närmare att få träffa vårt lilla mirakel som ligger och gottar sig i min mage.

Det är lite tokigt hur man känner sig och hur man egentligen uppfattas när det kommer till utseendet under graviditeten. Jag själv känner mig pluffsig, är lite stressad över att jag gått upp så mycket och nu väger 59,9kg! Jag känner inte riktigt att några kläder passar eller att jag är speciellt vacker. Men när jag berättade det för min man här om dagen så visade han bilder p mig från när vi var ute på Aker brygga och sa : ”Susanna, du Är vacker och för övrigt så kan man inte ens se att du är gravid!” 

gravid_vecka_for_veckaOch när jag såg på bilderna så ser jag ju att allt bara sitter i mitt huvud. Jag är långt i från pluffsig och all extra vikt går ju rätt till min lilla bebis. Så nu ska jag försöka sluta se mig själv i ett dåligt ljus och hellre njuta av var jag är i livet och vara nöjd över att jag faktiskt är gravid!

Att få bli gravid överhuvudtaget är ett mirakel och någonting jag är otroligt glad och stolt över. Så från och med nu ska jag visa min lilla mage, se mig i spegeln och säga till mig själv varje dag att jag är vacker.

gravid_v_17

Idag är det långt ifrån så bra väder som på bilderna tyvärr. Men det gör ingenting för jag ska in till stan och hänga med Sara. Då spelar liksom inte vädret så jättestor roll. Först måste vi till ambassaden och lämna in lite papper så att Filip kan få sitt pass och jag ska också lämna in lite papper så att jag kan ändra mitt pass eftersom jag bytte efternamn när jag och min man gifte oss. Det borde jag egentligen ha gjort för länge, länge sen, men det har helt enkelt inte blivit så eftersom jag inte har behövt pass till något.

Sen när det är fixat så ska vi gå lite på stan och luncha någonstans. Så det blir en riktigt mysig dag med andra ord. Jag har inte träffat Sara på flera månader så vi har massor att prata om!

Sen ikväll så kommer min man hem med en häftig sak! Åååå så spänd jag är! Kan ni gissa vad det är för nåt? Jag har pratat rätt så mycket om det den senaste tiden.. Hehe.

Nu blir det te, frukost och fix! Kram på er!

16 reaktioner på “Gravid V.17”

 • Marian Revdahl skriver:

  Kjempefine bilder!

 • Diana D skriver:

  Hej fina du, vad kul att det går framåt med fina magen.

  Får jag fråga en sak, får inte någon direkt hjälp hos Vimedbarn supporten och börjar nästan tveka på att flytta över bloggen till er på den sidan. Men gör ett sista försök med att fråga dig kanske, hur fick du menyerna (kategorin) under headern? Dom svarar bara att det ska finnas under utseende och allt det där men visst, VART för jag ser då inte och har lagt under Sidospalt TOPP men ändå hamnar den på sidan så jag bara undrar om du vet hur. Tack på förhand.

  OSLOFRU SVAR: Jag hadegärna hjälpt dig, men jag vet tyvärr inte hur man gör eller om det ens är möjligt med alla teman att få kategorierna under headern. Men ta kontakt med chefredaktören på vimedbarn – Stina. Hon hjälper dig säkert! 🙂 Hennes mail är: [email protected]

 • Vicki skriver:

  God morgon!

  Är bebisen beräknad att komma runt midsommar?

  Vicki

 • Pernilla skriver:

  Så härliga bilder! 🙂

 • Malin skriver:

  Men gud du är verkligen supernsygg 🙂 Själv sitter man här med 1 vecka kvar till BF med i princip noll kläder som passar 😀 http://www.mollan.vimedbarn.se

 • Skyler skriver:

  Så spennende =) Og man kan absolutt ikke se det på deg enda nei. Du ser jo flott ut =)

 • Linda skriver:

  Du är en hot mama ju! Var stolt!

 • Cicci skriver:

  Åååh du är så himla vacker du gör ju en helt ny människa!♥

 • Marcela skriver:

  Pene bilder <3

 • Pauline skriver:

  så fin du är!

 • Johanna skriver:

  En BIL kanske?? 😀 Blev det Volvo v70n? 🙂 Kram

  OSLOFRU SVAR: Hehe, jadu Johanna, du får se imorgon! 😉

 • melindajohansson skriver:

  super fin!! 🙂

 • Daniela skriver:

  Oj gud vad fin du är!

 • Madelene skriver:

  Du är verkligen jättefin!! Om jag inte hade vetat om att du var gravid så hade jag aldrig gissat det utifrån dina bilder.
  Njut av graviditeten, för du kommer gå ner allt efter förlossningen!

  Du är verkligen jättevacker och man ser inte alls att du har gått upp. Tänk positivt och hur härligt det är att du verkligen är gravid!

  Ta hand om dig, Susanna!
  Kram Madelene 🙂

  OSLOFRU SVAR: Tack snälla Madelene! 🙂 Vad glad jag blir 🙂

 • Jannica skriver:

  Känner igen det där! Kände mig jättepluffsig och tjock under graviditeten, men nu när jag tittar på bilder ser jag ju att magen var superfin!

  OSLOFRU SVAR: Eller hur, så är det. Jag tror att alla andra uppfattar en vacker som gravid, så man måste bara försöka se det alla andra ser 🙂 Kram på dig!

 • Katie skriver:

  Sv ; visst är påsken härlig! Ser framemot den mycket!
  Tid med familj, släkt och vänner och för mig med hund och hästar är det extra härligt med lite mer ledigt där jag kan lägga större tid på mina djur =)

  Tycker du ska vara stolt över din fina lilla mage! Lycka till med er graviditet och kommande bebis!
  Katie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *