Vi har köpt bil!

fa_mer_lasare_till_bloggen

Som några av er redan har gissat så har vi köpt bil! Min man ska åka och hämta den efter jobbet så lite senare idag så är den äntligen vår. Helt otroligt så glad jag är!

bloggtips

Jag kan knappt tro att det är sant.. Men efter väldigt intensivt letande efter den perfekta bilen så har vi äntligen hittat en som passar oss och våran familj perfekt. Vi har köpt en Volvo v70 Summum med Volvo on call.

Nu längtar jag lite halvt ihjäl mig tills min man kommer hem så att jag får se min nya bil. Tänk att man kan bli så glad av materiella ting. Hihi.

sa_blir_din_blogg_storJag lovar er att fota bilen ikväll eller imorgon och visa er hur underbart perfekt och fin den är. Men nu ska jag fortsätta springa runt i huset med mitt lyckorus och vara lycklig! Kramkram på er!

13 reaktioner på “Vi har köpt bil!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *