Burberry

Godmorgon!
Igår när min man kom hem i den nya bilen så bad han mig och Filip komma ut och se på den. Wow vad fin den var alltså! Men det var inte bara bilen som jag blev glad över, utan i baksätet låg det ett litet paket från Burberry. Jag frågade förvånande vad det var för något och han svarar ”Det är till dig.”. Jag fattade ingenting och frågade varför? –”För att jag älskar dig och för att du förtjänar det”.

Burberry

Vi gick in efter att vi sett på bilen för att äta middag och samtidigt så satt jag och såg på mitt lilla paket som stod där på köksbordet och så fort vi ätit upp så kunde jag inte hålla mig längre utan slängde mig över den fina påsen för att se vad min man nu har hittat på.

burberry_gift

I påsen låg ett paket med ett skimrande guldkort som jag tänkte att det måste stå något sött på..

burberry_osloHehe, kärleksförklaringen som jag trodde skulle stå på kortet var inte riktigt som jag tänkt mig. ”För att du är en slarver” läser jag och ser på min man. Jo, det kan ju faktiskt stämma. Som ni vet så är jag den klumpigaste och klumpigaste tjejen i världen. Jag vet aldrig var jag har lagt saker och ting slarvar ofta bort viktiga saker. Just nu har jag till exempel ingen aning om var mitt körkort eller visakort är.. Det kan säkert många bli väldigt stressade över, men inte jag för jag har säkert lagt dom på någon konstig plats och rätt som det är så dyker dom upp.. Men min man verkade tycka att det var dags att ha koll på mina saker så i paketet så fann jag..

burberry_iphone_caseEn Burberry iphone case! Helt i min stil. Jag har pratat om att jag skulle vilja ha en liten plånbok till min mobil och de korten som jag alltid slarvar bort. För anledningen till att jag tappar mina kort är för att jag har en stor plånbok från LV som jag aldrig orkar släpa med mig om jag bara ska ner till affären. Så då brukar jag ta ur korten och lägga dom i den jackfickan som jag har på mig och vips så försvinner korten!

Burberry_iphoneSå denna lilla söta plånbok till min iphone är helt perfekt! Här får jag plats med mina viktigaste kort och eftersom jag alltid har med mig mobilen så kommer jag ju garanterat inte tappa bort mina kort. Hihi. Min man alltså, han är så söt som tänker på mig och köper det jag behöver utan att jag knappt vet att jag behöver de själv! 😉

11 reaktioner på “Burberry”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *