Vår nya bil

volvo_v70Som jag nämnt tidigare så var vi ute efter en stor, säker och stabil bil och efter att vi sett på flera olika märken och modeller så kom vi fram till att Volvo v70 var den bilen som passar oss bäst. Den blir perfekt nu när vi blir en till i familjen eftersom den har otroligt rymligt bagageutrymme, samt plats i alla fyra sätena.

volvo_v70

En annan stor fördel som Volvo har är ”Volvo on call”. Det betyder att man kan, med hjälp av mobilen, styra bilen. Man kan sätta på värme så att bilen står varm när man ska köra, samt att det är SOS och räddningssystem, vilket känns väldigt säkert nu när vi är en familj och har små barn att ta hand om. Det känns tryggt att, bara med hjälp av ett knapptryck, kunna få snabb hjälp om någonting skulle hända.

Vi är superglada över vår nya fina familjebil! 🙂

Nu ska vi slänga oss på soffan och kolla på finalen av Dropped. Kram och go kväll!

4 reaktioner på “Vår nya bil”

 • angelicasvarld skriver:

  GRATTIS! Volvo är en bra bil – vi har haft två som vi varit vrålnöjda med (en V70 och en V50) Nu har vi dock bytt och maken kör en BMW medans jag kör en mindre och mer ekonomisk liten söt Polo..ombyte förnöjer 😉

 • Madde skriver:

  Volvo är en bra och trygg familjebil 🙂 och nu för tiden har dom till och med blivit snygga 🙂 🙂 🙂 Kan ju inte påstå att min första 240 för många herrans år var det 🙂

 • Linn skriver:

  En riktig läckerbit! Är själv sugen på att köpa mig en volvo 🙂

 • Moa skriver:

  Såg riktigt snygg ut, bra färgval 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *