Teckenspråksversionen av Heroes

Jag måste bara säga att jag är så oerhört imponerad av Måns Zelmerlöws låt Heroes som vann melodifestivalen. Låten var riktigt bra och jag är rätt så övertygad om att han kommer att vinna hela Eurovision!

När jag skulle youtuba låten för att se den coola musikvideon igen så kom jag över den här fina versionen med en man som tecknar till, vilken inlevelse! Hehe..

Det är rätt så häftigt att det faktiskt är möjligt att göra rörelser och tecken för ljud, så att dom som inte hör fortfarande kan vara med och ta del av stora upplevelser som tex Melodifestivalen. Dock tror jag inte riktigt att den här mannen i fråga framför riktigt samma upplevelse som man får av att se på Måns! 😉

3 reaktioner på “Teckenspråksversionen av Heroes”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *