Tacofredag

Heeej!

Fredag = fest eller hur? Så idag kör vi som alla andra här i Norge – Tacofredag!

rema_tacosJag älskar tacos och här i Norge så är det väldigt vanligt att äta tacos varje fredag. Ja, det är faktiskt sant – varje fredag. Som jag kanske har berättat tidigare så är vi inte sådär jätteförtjusta i norrmännens matvanor för det bästa dom vet är tacos varje fredag, deras mest populära rätt är Grandiosa fryspizza och dom äter bara mackor till lunch. Lite lustigt, men som tur är så får man ju göra precis som man vill och bara för att vi bor i Norge så betyder inte det att vi behöver äta som norrmän! 😉 Riktigt Varje fredag äter vi inte tacos tyvärr, men ibland så är fantasin på vad vi ska laga rätt så låg och då passar det ju alldeles utmärkt!

tacofredagDet är inte bara gott, det är mysigt att sitta och plocka och välja själv vad man önskar att ha på sin tacos. Jag brukar alltid bli helt lyrisk, speciellt när jag är hungrig.

tacos_fra_remaNu sitter vi här proppmätta och belåtna. Det är så skönt att det äntligen är helg igen och ikväll blir det filmkväll här hemma. Imorgon ska vi nog in till stan en sväng, men förutom det så har vi inga direkta planer – en perfekt helg där vi kan ta det precis som det kommer med andra ord! 😉

6 reaktioner på “Tacofredag”

 • Anna skriver:

  Hej, blir lite full i skratt.Kul att Norrmännen också gillar TacoFredag ☺ Trevlig helg på dig/Kram

 • ISA skriver:

  Nääääää. vill ha tacos NUUU <33

 • Tilda skriver:

  Ååå vad mysigt! Måste bara säga att jag älskar din blogg och följer den aktivt. Blev superglad när jag såg att du komenterat min 🙂 Kram

  OSLOFRU SVAR: Men så kul att höra Tilda 🙂 Kram på dig

 • Nathalia skriver:

  Hej fina!
  Hoppas du och familjen får en fin helg.
  Jag och min make brukar för det mesta. Äta räkor på fredagar det är vårat sätt att börja helgen på.

  OSLOFRU SVAR: Så mysigt med räkor. Det brukade vi faktiskt äta på helgerna när jag var liten. Kanske skulle börja med det istället 😉 Kram på dig och go helg!

 • Veronica skriver:

  Vad är det för kamera du använder?
  Otroligt fina bilder du tar iallafall och tacos är så gott. 🙂

  OSLOFRU SVAR: Jag använder Canon EOS 6D 🙂

 • Madde skriver:

  Det är inte bara norrmännens nationalrätt, det är ju även svenskarnas 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *