Crazy days

Godmorgon!

Finns det något bättre än lördagar då man får vakna upp tillsammans, hela familjen? Alltid när jag lägger mig för att sova på fredagkväll så får jag en sån där skön känsla i hela kroppen av harmoni och lugn. Jag vet att det är helg och jag vet att jag får vakna upp jämte min man och sen få umgås hela dagen med dom två mest underbara pojkarna i mitt liv.

herrmodeAtt det sen är strålande sol och att mina pojkar är en fröjd att se på gör ju inte starten på denna dagen sämre precis.

dun_lampa

Idag ska vi ta oss en tur in till stan. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det är ”Crazy days” i helgen så det är massor med bra tillbud i butikerna idag. Dock vet jag inte om vi behöver någonting speciellt, men det är ju alltid kul att gå runt och se vad som finns. Någonting kan jag nog alltid tänka mig att köpa. Nu börjar det ju komma in vårnyheter överallt och jag älskar färgerna på interiören och har lust att hitta lite ljusa kuddar till soffan. Så vi får se om vi hittar något snyggt.

Sen är det ju så fint väder, så det blir väl antagligen en lunch ute på någon uteservering om det inte är för kallt. Å vad jag älskar helger! Hoppas ni får en underbar lördag allihop! Kramar

2 reaktioner på “Crazy days”

  • På LÖRDAG drar moln med regn och snö bort från Götaland under början av dagen. Längs Upplandskusten och lokalt i Götaland till en början några snöbyar men i övrigt mest uppehåll och delvis soligt, under eftermiddagen växlande molnighet. I Götaland och Svealand någon plusgrad, i Norrland 0-5 minusgrader men i Lappland 5-10 minusgrader. I Götaland och östra Svealand upp till frisk och byig nordostvind.

  • ISA skriver:

    åh kan tänka mig att sådana lediga dagar är jättefina när man har egen liten familj!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *