Kalas

Denna dagen har verkligen varit härlig. En tur till Starbucks, en lång promenad i snöblåsten, massor med lek och matlagning tillsammans hela familjen. Inga måsten, bara nöjen och det hela avslutas med ett sjudundrandes fruktfat – vilket kalas! 😉

fruktfatMin favorit är melon i alla dess former, min man älskar bär och Filips favorit är clementin.

fruktfat

I vår familj är vi riktiga fruktälskare och om jag får välja så äter jag hellre frukt än godis.

Nu är denna söndagen snart slut och när jag kollade kalendern förut så såg jag at det inte är alls långt kvar på denna månaden, utan om bara några dagar så är det april. Snacka om att det har gått fort och nu är det inte långt kvar alls tills min man går ut på pappapermition och vi får hela sommaren tillsammans! Hur underbart är inte det?

Hoppas ni haft en underbar helg och är klara för den nya veckan som kommer. <3

10 reaktioner på “Kalas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *