Oxfilét

Idag efter min man slutat jobbet så åkte vi och lämnade in Citroënen på service så att den är helt fläckfri när vi ska lämna tillbaka den till bilförhandlaren som vi leasar bilen ifrån. Det är lite bittersött faktiskt att lämna tillbaka bilen efter nästan 3 år tillsammans. Det var min första bil och jag har varit jättenöjd med den, men nu när leasingavtalet var över så ville vi hellre köpa en bil eftersom det känns mycket bättre att äga. 😉

När vi skulle åka hem sen så stoppade vi till och köpte en redig bit med oxfilét som vi tänkte att vi skulle grilla till middag. Man får ju passa på när vädret tillåter, eller hur?

oxfilet_recept

I vanliga fall så brukar vi ha klyftpotatis och bea till, men idag var både jag och min man sugna på lite fräschare middag med grönsaker. Så det fick bli brockoli, grönkol, champinjoner och tomat till köttet istället. Mumsigt minst sagt!

Nu ska vi bada och sen lägga Filip för natten och sen ska jag och min man fortsätta kolla på House of Cards som vi började se på i helgen. Den tredje sesongen är släppt på Netflix nu och satan vilken bra serie det är alltså.
house_of_cards_season3

Den tredje sesongen är släppt på Netflix nu och satan vilken bra serie det är alltså. Har du inte sett den så måste du se den!

15 reaktioner på “Oxfilét”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *