V.18

Godmorgon!

Vilket underbart sätt att starta veckan på – Filip sover fortfarande (kl är lite över nio!), solen skiner och jag sitter ute på altanen och dricker mitt morgonte och gottar mig. Känns helt underbart att det är en ny vecka med nya möjligheter.

sector_alarmIdag går jag dessutom in i vecka 18. Jag vet inte om det är så här bara för att det är bebis nr 2, men det är helt ofattbart hur fort tiden går. Idag när jag vaknade och tänkte på det så blev jag nästan lite nervös för att jag inte skulle hinna förbereda mig för förlossning innan veckorna spolats fram och det är dags. Men det kan hända att jag känner så här bara för att jag inte känner mig direkt gravid och just nu så är det ingenting som är särskilt spännande tyvärr. Jag mår bra och det är inga speciella graviditetstecken som drabbar mig. Men om 3 veckor så ska vi på ultraljud, då får vi reda på könet och ser så att allt är bra och då hoppas jag att min gravidhjärna börjar förbereda sig mer. 🙂

4 reaktioner på “V.18”

 • Diana D skriver:

  Vad kul att du mår så bra, du ser så lycklig ut och det gör mig så glad att se att andra mår bra. Stor kram till dig och magen! Grattis till andra graviditeten, har missat den nyheten. Vilken fin gåva.

 • POOS skriver:

  Så mysigt! 🙂 Jag är själv i v20 nu och jag tycker det går fruktansvärt fort!

 • Lisa skriver:

  Vilken energi du ger oss andra. Skönt att höra att man kan känna sig helt normal i kroppen trots att man redan nått 18e veckan. Fuska lite och ta reda på könet. När vi fick vår första så ville vi inte kolla könet, men vi funderar på att göra det när när det blir dags för nästa barn. Lite lättare att planera blir det ju plötsligt. Vackert leende, du ser verkligen lycklig ut!

 • Norma skriver:

  I think that everything published made a ton of sense. However, think on this,
  what if you added a little content? I ain’t saying your information is
  not good., but what if you added a post title that grabbed folk’s attention? I mean Oslofru »
  V.18 is kinda plain. You might peek at Yahoo’s home page and watch how they create news headlines
  to grab viewers to open the links. You might try adding a video or a related
  picture or two to get readers interested about everything’ve got to say.
  In my opinion, it could make your website a little livelier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *