Dagar som dessa

solglasogon_till_barn

Idag har jag och Filip varit ute nästan hela dagen! Det har varit så otroligt fint väder och alldeles lagom varmt. Filip ville gärna springa runt med sin sopborste och göra rent på altanen och tröttnade aldrig, utan sprang fram och tillbaka flera gånger med borsten i högsta hugg.

altan

Jag övervägde om jag skulle börja måla balkongen, men tror jag väntar med det till min man är hemma så att vi kan vara två om att hålla koll på lilleman. Men det är någonting som jag har lust att prioritera att få gjort de närmsta dagarna. Det känns som att huset inte helt och hållet är färdigt fören allt är målat i vitt.

Istället satte jag mig och började svara på lite mail och varvade med att luta mig tillbaka och njuta av den underbara solen.

gucci_kepsVi har fortfarande lite snö kvar på tomten, men förhoppningsvis så smälter den bort snart. Jag vill ställa fram våra rotting-utemöbler förbereda för våren ordentligt. Men innan snön är borta så känns det lite dumt ifall ifall det skulle komma ännu mer..

vinterskydd_till_poolDagar som dessa är dagar som jag aldrig kommer glömma. Det är inte mycket som ska till för att man ska få en riktigt lyckad dag med sin son. Lite värme, lite vårkänslor, en dag i friska luften och massor med lek, skratt och kärlek. <3

16 reaktioner på “Dagar som dessa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *