Perfekta skyddet

Idag fick jag ju prova regnskyddet till vår nya barnvagn för första gången. Först blev jag lite skeptisk eftersom jag inte förstod om det var meningen att man skulle ha skyddet över barnet på det viset, men insåg fort att det var exakt så precis man skulle göra och vilken otrolig skillnad från våran tidigare Emmaljunga barnvagn – det här var mycket bättre! Förut så var regnskyddet bara över själva vagnen, men Filip fick ett hål i skyddet framför sig och blev ju alltid blöt när vi var ute och gick.

Här är det bebisen som skyddas från regn och rusk, vilket är det man önskar när man ska ut i regnet eller snön.

regnskydd_baby_joggerSen är ju vagnen också skyddad vilket såklart är en fördel – men huvudsaken är alltid säkerheten och skyddet för barnet. Så här tycker jag verkligen att Baby Jogger har en stor fördel framför dom andra barnvagnarna som bara är till för att skydda själva vagnen. Tummen upp!

Idag när min man kommer hem så ska vi äta våfflor så snart tänkte jag att jag skulle börja med smeten. Det var ju Våffeldagen igår och tyvärr missade vi det då eftersom jag redan hade förberett en annan middag. Så då sa min man ”Kan vi inte ha våran egna våffeldag imorgon istället?” och självklart kan vi det! 😉 Nu ska jag ta till mig av en läsare, Marias, fantastiska  tips om att lägga våfflorna utspridda på ett galler så att dom håller sig frasiga tills alla våfflorna är gräddade och min man kommer hem. Sist blev dom ju så sladdriga och mjuka bara för att jag la dom på hög, så nu ska det bli andra bullar vill jag lova! Så tack för det tipset, ibland är ni som läser min blogg allt för söta som hjälper mig att bli bättre i vardagen! 😉 Hihi, Kram på er!

6 reaktioner på “Perfekta skyddet”

 • lamadre skriver:

  Ja alltså när kommer våren och värmen egentligen.

  Jag missade också våffeldagen men vart påmind och sugen när jag såg en blogg som hade gjort nyttiga sådana med nån proteingrej.

  OSLOFRU SVAR: Ooh, så smaskigt! Bra att försöka vara nyttig, men dock är alltid originalrecepten godast tycker jag 😉

 • ISA skriver:

  men vad fiffigt!

 • Sanna skriver:

  sv: jag tycker bara alkohol är väldigt onödigt men är det studenttider så är det 😉 man får dricka med måtta bara och inte så ofta så tycker jag ändå det är okej!

  mysig blogg 😀

 • Maria skriver:

  Då hoppas jag mormors sätt fungerar, så du får frasiga våfflor, det återstår att se 🙂 Hoppas det fungerar!
  På utspridda på galler under en kökshandduk för att hålla värmen, så minns jag det 🙂
  Här är det också snart middag, blir kyckling, ris och jordnötssås, sen blir det nog att veckohandla för kylen ekar tom.

  Ha en mysig middag med familjen ❤️

 • Jenny skriver:

  Din kommentar hade hamnat i skräpkorgen så jag såg inte den förrän nu. Jäkla felpekat av min blogg, haha.

  Så smarrigt med våfflor! Det blev inga för vår del heller igår så det är nästan så att vi ska göra som er och äta några idag 🙂

 • sigrid skriver:

  Gud så gott 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *