Bästa årstiden

Å vad jag drömmer mig bort när jag ser tillbaka på bilder från sommaren. Jag tycker att åren blir bättre och bättre för varje år som går och förra sommaren var överlägset den bästa i våra liv.

pool_hemmaVi hade precis flyttat in i vårt nybyggda hus och poolen kom på plats samma dag som vi flyttade in. Behöver jag säga hur skönt det är att ha en pool när dom bästa sommardagarna gick över 30 grader? Hihi.

sommarAlla dessa fantastiska sommardagar med fräscha sallader på dagarna och massor med grillat gott kött på kvällarna. Sitta ute till långt efter att solen gått ner och bara njuta av att få vara.

sommaroutfit

Det är sommar det.

sommar_i_osloVisst älskar jag alla årets årstider, men det är något alldeles speciellt med somrarna. Man blir liksom så harmonisk, lycklig och tacksam över livet. Bara att sitta här och se tillbaka på bilder får mig att glädjas och känna ett litet lyckorus i kroppen.

hatt_lindex

Jag och Filip har precis sovit middag och min man kom precis hem och gick raka vägen upp och la sig. Det har varit lite sömn på oss båda och M har ju dessutom jobbat långa dagar det sista. Så när han vaknar så ska det bli skönt att ta helgen och ska jag vara ärlig så var det rätt skönt att vi inte ska åka iväg över helgen.

Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska hitta på till middag ikväll. Jag har ju försökt mig på våfflor nu i några dagar, men av någon anledning så har jag liksom blivit lite mätt av tanken och efter att ha sett alla bloggar som lagt upp bilder på våfflor sista tiden. Hehe. Det är så svårt att komma på middagar varje dag 365dagar om året. Det är lika svårt att komma på varje dag och med min gravidhjärna så vet jag ju knappt vad jag är sugen på längre! 😉

Vad ska ni äta till middag idag?

18 reaktioner på “Bästa årstiden”

 • lamadre skriver:

  Vilken grymt fin kropp du har!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla du! 🙂 Men måste bara rätta till det där och säga ”hade” inte har.. Nu är jag gravid och är något rundare om magen! 😉

 • Madeleine skriver:

  Vi ska ikväll äta torskrygg, avokadoröra och klyftpotatis.
  Inte alltid lätt att komma på varierande maträtter.

  Madeleine

  OSLOFRU SVAR:
  Ooh det lät gott! 🙂

 • Tezzo skriver:

  Jätte vackra bilder! Åh, sommar är bäst! 🙂

 • Lina skriver:

  Ska nog överraska mina sambo med tacos eller något sånt tror jag 😀

  OSLOFRU SVAR:
  Tacos är perfekt fredagsmat! Dock hade vi det förra fredagen och jag är fortfarande mätt på det sen dess 😉 Hihi. Hoppas ni får en fin helg!

 • ISA skriver:

  åh sommar <3 vad fint ni har det med!

 • Maria skriver:

  Gillar ni räkor, då rekommenderar jag er att testa varma skagenlängder, blanda köpt Skagen röra med cremefresh och sätt i räkor eller kräftstjärtar (kan med fördel göra dom i mindre bitar), krydda med dill och ev citronpeppar, ta en hel franska som du delar på längden, en del blir locket och del blir botten, som två båtar, gröp ur delar av brödet,det vita ”fluffiga” så att det blir som en skål, fyll ”båtarna” med röran och strö över Västerbottens ost, grädda i ugnen tills de blivit varma och fått färg, servera med sallad.
  Detta är supergott, men smaken är ju olika så har ingen aningen om det blir nåt ni gillar, men vi tycker det är supergott och enkelt

  OSLOFRU SVAR:
  Ja vi älskar räkor! Vilket fantastiskt gott recept, det låter alldeles himmelskt gott! Kanske inte provar det idag, men ska absolut överväga att köpa alla ingredienser till imorgon! Tack för tipset 🙂

 • Linda skriver:

  Ohh härliga bilder

 • Krizzie skriver:

  Åh! Hoppas sommaren blir lika fin som förra året, längtar så!

 • Skogsraah ☾ skriver:

  Jättefina bilder 🙂

 • JoJo skriver:

  åh så många härliga bilder! 🙂 längtar verkligen efter sommaren nu!

 • Emily skriver:

  Vilka härliga bilder! Längtar så mycket till sommaren och värmen 🙂

 • Johanna skriver:

  Längtar också till sommaren! Av egoistiska orsaker hoppas jag dock inte att det blir en riktigt lika varm sommar som förra året, det lär inte vara så skönt som höggravid haha 😀

 • Underbart med sommar <3 längtar

 • Lotta skriver:

  Superfina sommarbilder! 🙂

 • Linnea skriver:

  vilka härliga bilder!!

 • sandrasblogg skriver:

  Vilka underbara sommarbilder … Längtar också till sommar och sol! 🙂

  OSLOFRU SVAR: Tack snälla! Ja men visst längtar man massor nu, tur att vi ställde om till sommartid idag i alla fall så det blir lite ljusare på kvällarna 🙂

 • therese skriver:

  Härliga sommarbilder! Bli ju sugen på sommar nu. Fast jag gillar vintern också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *