Gravid outfit

Det är inte lätt att hitta fina mammakläder kan jag lova och sen är det inte så himla kul att lägga pengar på heller (tycker jag) eftersom man bara kan ha kläderna under några månader, för sen försvinner ju magen och kläderna mister liksom sin funktion. Men samtidigt känns det viktigt att känna sig fin under dessa månader så därför måste man ju köpa ett och annat plagg och smartast är det att köpa basplagg och sen matcha med någon snygg cardigan som du sen kan ha även efter graviditeten.

gravid_outfit

Skor – Vagabond, Mammajeans – HM, Mammatopp – HM, Tröja – Lindex, Scarf – Rosebud, Väska – Gucci

fina_mammakläder

Jag kan känna mig lite virrig, plufsig och obekväm under graviditeten, men med rätt kläder så känns det rätt så bra ändå..

mammakläder

..och min man får mig att känna mig som världens vackraste när han ser på mig. Han behöver inte säga någonting, han bara ser och det räcker.. <3

mammaklädergravid_outfit

9 reaktioner på “Gravid outfit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *