Ralph Lauren och Åhlens

Den senaste tiden har vi hittat lite nya kuddar till soffan i vardagsrummet som jag tänkte att ni skulle få se. Som ni vet så flyttade vi ju in här för ca 9 månader sen och eftersom vi har ganska så många rum att möblera så har vi fått ta lite här och där under tiden som vi har bott in oss. Från början så var soffan bara brun med massa kuddar som hörde till, men jag tyckte aldrig att det blev riktigt mysigt fören vi la till lite ljusare färgklickar och plötsligt blev det mycket hemtrevligare i vardagsrummet. Det är inte mycket som ska till för att man ska trivas lite extra!

vardagsrumDom vita kuddarna är från Ralph Lauren och dom underbart vackra och färgglada kuddarna är från Åhléns.

kuddar_ralph_laurenDet kan hända att två stycken var lite lite, men jag ville prova först och se så att färgerna skulle passa innan jag vågar köpa fler. Tror kanske det blir en till, men vi får se.

En annan sak som livar upp är ju att alltid ha en godisskål framme. Både min man och jag är riktiga gottegrisar och visst är det inte bara gott, utan lite fint att ha framme också! 😉 Vi varierar såklart med fruktskålar ibland, men just nu är vi inne i en liten godisperiod!

godisEn sak som vi är väldigt nöjda med är detta soffbordet. Vi kunde inte gjort ett bättre val! Först var vi inne på att ha ett vitt, stilrent bord, men så ångrade vi oss när vi hittade detta. Det är så smart att ha ett rustikt bord när man har små barn eftersom det lätt blir mycket klet, söl och även hål i bordet när Filip ska leka med sina leksaker på bordet. Så slitstarkt och snyggt – otroligt bra kombo! rustik_soffbord

Vi gör som sagt inköp till huset nästan dagligen och piffar till lite här och där konstant. Man kan alltid förbättra och fixa till, vilket är väldigt kul när man har ett större hus. Visst trivs vi som det är, men det finns hundratals inköp jag önskar att göra för att göra det ännu finare här hemma! Jag ser fram emot att se hur det kommer se ut här om några månader när både jag och min man har gått hemma och grejat under sommaren. 🙂

20 reaktioner på “Ralph Lauren och Åhlens”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *