Uppskattad middag

Idag var vi iväg och hämtade en av våra bilar som har varit inne på service och efter det tog vi vägen förbi ett sushiställe för att äta middag.

sushi_jessheim

Filip fick prova räkchips och älskade dom!

barnmat

Det bästa med just sushi är ju att det går så fort. Jag hatar att vänta på mat när jag är hungrig utan vill gärna få maten några minuter efter att jag beställt. Det finns nästan ingenting bättre än att äta ute, slippa laga mat är så underbart och att få ens favoriträtt serverad är väldigt uppskattat kan jag lova!

maki_sushi

Vi beställer alltid massa olika makisorter och så delar vi på allt. Dom med lax på var helt magiskt goda 🙂 Men favoriten kommer alltid vara maki med lax och avokado tror jag. Den tröttnar jag aldrig på och beställer varje gång.lax_avokado_maki

suschi_maki

Mums!sushi_oslo

Vi kom precis hem igen och nu ska vi sätta igång och packa. Imorgon åker vi och jag ska egentligen inte ha med så mycket till mig själv, men jag stressar alltid över att få med allting till Filip. Men glömmer vi något så är det ju, som tur är, bara att köpa nytt!

11 reaktioner på “Uppskattad middag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *