Hatt och ruffsigt hår

Ni har önskat fler outfitbilder, så det ska bli! 😉 Det här hade jag på mig igår:

outfit

Jacka – TopShop, Silketopp – Lindex, Byxor – H&M(mamma), Hatt – H&M,  Skor – Aldo, Solglasögon – Gucci

mammakläderLilla magen får plats också. Än så länge har jag möjlighet att kombinera mina vanliga kläder med mammakläder. Vanliga byxor kan jag inte knäppa igen, men toppar som är lite längre går fint.

jacka_top_shop

Finns inget bättre och smartare modeknep än att slänga på sig en snygg hatt när man har en dålig hårdag. Mitt hår var inte nytvättat och en aning ruffsigt, så en dag som igår passade det perfekt. mammakläder_outfit

Jag älskar att blanda stilar. Billigt med dyrt och stilrent med lite rough. outfit

 

Mina Guccibrillor är inte bara stora favoriter för att dom är snygga, utan jag älskar dom för att jag fick dom av min bästa vän, Elin, som bor i Stockholm. Hon är den finaste vännen i världen och när det är sol och jag bär dessa solbrillor så tänker jag lite extra på min älskade vän. 🙂mammakläder_outfit

Så vad tycks? 😉

4 reaktioner på “Hatt och ruffsigt hår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *