Påskfint i Alingsås

Halloj!

alingsås

Då var vi framme i Alingsås och här var det sol, lite lagom vårvarmt och supermysigt med massa påskpynt.

påskliljaPåskliljor och små, utsökta påskägg var bara några av pynten som stod framme när vi kom.

påskäggSjälva pyntar vi aldrig till påsk så därför blir det lite extra mysigt att komma hit där det är gult och fint med lite påskfint i alla vrår man ser.

påskpyntDet blev inget ultraljud idag för maskinen vi skulle köra med hade inte kommit! Jättekomplicerat att förklara, men vi ska i alla fall åka och göra ultraljudet imorgon istället. Sen efter det så ska mina föräldrar passa Filip och så ska jag och M till Göteborg och gå på biodejt. Vi ska se Insurgent som är efterföljaren av Divergent som är min absoluta favoritfilm genom tiderna!

Filip är superförkyld och har snorat hela dagen, så vi hoppas verkligen att han blir frisk tills imorgon för annars får jag så dåligt samvete om jag ska åka ifrån honom. Men som tur är så trivs han väldigt bra hos sin mormor och morfar så det ska förhoppningsvis gå bra oavsett.

Nu ska vi lägga lilleman och sen blir det middag och mys här hemma. Hoppas ni har en fin påsk allihopa! Kramar S

9 reaktioner på “Påskfint i Alingsås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *