Så får du ett långt och friskt hår

Hej på er!

Jag tänkte att jag skulle avslöja min lilla hemlighet bakom mitt hår. När jag var yngre så hade jag rätt så tunt hår och använde alltid extensions. Men efter att jag blev gravid första gången så började mitt hår växa till sig rejält och tack vare rätt hårprodukter så har mitt hår hållit sig tjockt och fint sen dess.

björn_axen_hårvårdsprodukterJag använder hårolja och deep conditioner från Björn Axén. Finns att köpa hos Finamig.se

finamig_skönhetsprodukterMitt hår känns starkt, friskt och med hjälp av oljan så får jag en extra glans.

finamig_skönhetsprodukter

Behandlar man håret ordentligt med rätt produkter så menar i alla fall jag att man inte behöver klippa sig lika ofta. Håret håller sig fräscht och blir inte lika lätt slitet. Jag tvättar håret ca var tredje dag och klipper mig kanske 1 gång var femte månad. Det funkar superbra för mig! 😉

Nu ska vi alldeles strax åka ner till Göteborg på ultraljud. Filip har blivit lite sämre igen så vi får se hur vi gör med bion ikväll.. Dumma förkylning, vi som trodde att den försvann. Jaja, det finns inte mycket att göra åt saken mer än att ta hand om honom och finnas där. Därför känns det lite dumt att lämna honom ikväll och gå på bio.. Jag vet att varken jag eller M kommer kunna slappna av om vi vet att Filip inte känner sig 100% frisk. Vi får helt enkelt se hur det känns lite senare under dagen.

Nu tjatar min man på mig här att vi måste gå! Kramkram

10 reaktioner på “Så får du ett långt och friskt hår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *