Jacuzzi

Visst är det skönt att bara kunna koppla av i en varm jacuzzi med ansiktsmask i ansiktet och hårinpackning i håret dagar som dessa. Vi gjorde det samma igår, men kör en favorit i repris idag.

jacuzziDet finns nästan inget mer avslappnande än att sitta så här med solen gassande i ansiktet. Bebisen i magen verkar också må bra av att bada minsann. 🙂

bikiniMin man ska stå för middagsmaten idag och efter att ha tjuvkikat på kvittot så kan jag konstatera att det blir en något dyrare lyxmiddag ikväll. Han har hållit på att förbereda dagen, men vad han håller på med får vi inte veta. Förrätt, huvudrätt och efterrätt vet vi att vi får, men vad exakt det blir har vi ingen aning om. Spännande va!

Fick ett påskägg av honom i väntan på den goda maten. Ååå min gulliga M <3

påskägg

Nu ska jag sova middag, jag känner mig inte helt hundra fortfarande, så jag tror att lite sömn kan göra mig gott. Hoppas ni har en fin påsk så här långt allihopa! Kramar

9 reaktioner på “Jacuzzi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *