Den orangea busen

Godmorgon!nationalencyklopedinDen här lilla busen har varit vaken mer eller mindre hela natten i natt. Vi har ingen aning om varför, för han verkar må mycket bättre. Visst är han snorig, men ingenting mer allvarligt än så. Men det här med sömn för barn är ett mysterium som vi vuxna antagligen aldrig kommer kunna förstå oss på. Han är i alla fall pigg och glad idag och springer redan runt och busar med allt som han egentligen inte får. 🙂

elgitarr

Men visst är det svårt att säga nej till denna lilla busen i den knallorangea hoodien? Hihi. Han är så söt så jag blir alldeles tokig. Han springer från det ena skåpet, till den andra fina inredningsdetalj, till elgitarren och tillbaka till skåpen med mormor och morfars privata saker. Det roliga är att han vet att han är busig och blir alldeles överlycklig när han lyckas öppna ett skåp som han egentligen inte får och klappar händerna glatt och skrattar åt oss när vi ser på. Gullunge!

orange_hoodie_barnNu ska vi äta lite frukost och sen sätta igång och packa ihop våra saker. Får se om vi hinner gå en liten promenad här innan vi ska åka iväg sen. Hoppas det!

Hoppas ni får en fin start på denna veckan allihopa! Kramar

3 reaktioner på “Den orangea busen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *