Tillbaka till storstaden

Nu ska vi alldeles strax lämna Sverige bakom oss och bege oss mot Norges huvudstad igen. Men först blir det ett stopp hos min mans farmor. Vi ska hälsa på henne och så kommer även hans pappa och flickvän dit. Det var väldigt länge sen vi sågs nu så det ska bli jättekul att träffas igen. Det blir ju lätt att veckor och månader går när man bor i olika länder, men då blir det också desto roligare när vi väl ses. 🙂

barn_mode_pojkeVi har shoppat en hel del nu när vi har varit här i Alingsås i dagarna och som vanligt så blir det mest till Filip. Jag tycker att det är så himla mycket roligare att shoppa kläder till honom än mig själv, speciellt nu som jag är gravid. Så därför blir det ett och annat plagg när jag och min man går på stan. 🙂

outfitMin lilla pojke är inte en bebis längre, utan en liten minigrabb och det är så himla kul att klä han och se hur himla stilig han blir i allt han får på sig. 🙂

hängslebyxor_bebis

Nu ska vi alldeles strax gå till bilen och åka iväg. Hoppas verkligen inte att det är allt för långa och jobbiga köer tillbaka till Oslo idag. (vilket det garanterat kommer att vara..) Vi får helt enkelt bunkra upp med massa gott i bilen så att det inte bli jobbigt att sitta där. Sen brukar jag och min man alltid leka lekar också så att tiden ska gå fortare. Favoriten just nu är ”20 frågor” – superkul!

Nä, hörni, nu ska vi åka! Kramkram

6 reaktioner på “Tillbaka till storstaden”

 • Laura skriver:

  Jag känner igen det där med att man försöker umgås med så många som helst på så kort tid som helst när man bor långt ifrån varandra… Nu bor vi och mina föräldrar på olika kuster (vi på västkusten, de på öst) men det blir långt mellan träffarna för alla jobbar…
  Kör försiktigt och hoppas att eran resa blir inte alldeles för lång! Vi ska också köra hemåt strax och leker också lekar i bilen för att tiden ska gå snabbare 🙂 kram

 • ISA skriver:

  kör försiktigt! hoppas ni laddat batterierna under helgen hemma nu, kram!

 • Denise skriver:

  Vilken liten tuffing! <3 Glad Påsk till er med fina du!

 • Låter som ni haft en underbar Påsk. 🙂 Jag hoppas att hemresan gick bra och att trafiken var snäll mot er.

  Ha en skön kväll!

  You Rock!!!

 • Ebba skriver:

  Gud vilka härliga bilder! 🙂

 • Lina skriver:

  Ja han är ju riktigt stilig Filip (och du med), gillar främst hans skor och jeans i den här outfiten – tufft 🙂 Ååå 20 frågor måste jag lägga på hjärnan, riktigt kul ju!

  Sv: Ja det var en härlig påsk, hoppas ni också hade det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *