En mysig visit

Igår åkte vi förbi min mans farmor innan vi skulle vidare till Oslo. Det är alltid så mysigt att vara där och hälsa på. Det är så hemtrevligt, mysigt och fint hemma hos henne.

fyra_generationerNär vi kom dit så bjöds det på en fika medan vi väntade på att min mans pappa och tjej skulle komma dit så att vi kunde äta lunch. Jag var så hungrig och åt som en gris när lunchen serverades och mums så otroligt gott det var! Ni vet, sån där typisk husmanskost som bara farmödrar kan laga. 😉

blommorEfter lunchen var det massa bus i huset och förutom att hålla koll på Filip så gick vi runt och kollade på allt vackert som hängde på väggarna. Tavlan längst till vänster som ni kan se på bilden till höger har jag målat! 🙂

filips_farfarSen var det lite grabblek med alla bilar. Tiden bara flög iväg och vi som egentligen hade planerat att åka iväg tidigt. Men har man roligt så har man och då får man helt enkelt ta det som det kommer. Vi var inte hemma fören vid tiotiden och konstigt nog så sov inte Filip i bilen alls. Jag var helt slut och min man likaså men vi kunde inte gå och lägga oss själva när vi kom hem eftersom vi hade handlat en massa som vi var tvungna att lägga in i kyl och frys..

Till slut var vi klara och gick och la oss.. och självklart vaknar Filip. Eftersom läggningsrutinen blev så konstig så har han sovit skitdåligt hela natten. Typiskt! Så vi har inte sovit alls mycket i natt och idag verkar han nästan sjuk igen.. Så nu ska vi försöka gå tillbaka till gamla vanliga rutiner och få sovmönstret på plats igen!

Håll utkik här på bloggen om en stund, för snart lägger jag upp en tävling där ni kan vinna en jättefin premie! 😀 Tjohoo!

11 reaktioner på “En mysig visit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *