Superpappa

Det finns väl ingen som läser min blogg som har missat hur stolt jag är över min man och hur fin han är som pappa? Jag tror att alla skulle vara rätt så tacksamma om dom hade en sån här superpappa i sin familj.

peakperformans_jackaHan är en äkta försörjare när det kommer till allt och det finns ingen annan stans i världen än i hans armar som jag känner mig mer trygg. Han har alltid prioriterat jobbet väldigt högt och har arbetat stenhårt för att komma dit han är idag. Oavsett hur trött han är eller hur dåligt han kan må så har han ändå aldrig tagit ut en endaste sjukdag. Inte bara jobbar han och sköter sitt jobb till 100%, han tar även hand om sin familj utan att någonsin checka ut eller ta en paus. Han ser alltid till att vi mår bra och att vi våra önskemål kommer i första hand och han gör alltid allt han kan för att våra drömmar ska gå i uppfyllelse.aker_brygge_osloJag förstår inte hur han orkar ibland för hans uppgift i livet är inte lätt vill jag lova. Jag har aldrig varit en lätt person att ta hand om och innan jag träffade min man var jag riktigt jobbig ska jag erkänna. Mitt humör kunde gå upp och ner på sekunder och min stubin var kortare än kort. Jag var extremt envis och blev lätt arg om jag inte fick som jag ville och bortskämd var bara förnamnet. Men efter att jag träffade min man så lyckades han dämpa mina sämre sidor och lyfta upp mina bättre. Han fick mig lugnare på något vis och fick mig att inse att en liten händelse inte behövde betyda hela världen. Den dåliga sidan av mig och den Susanna jag var innan jag träffade min man försvann då vi träffades. Det kanske låter klyshigt, men min man är min bättre halva och jag fungerar inte utan honom.

Dagar som dessa som har varit lite tuffa, med lite sömn och ett sjukt barn har fått mig att verkligen tänka till och uppskatta allt min man gör lite extra. Han är verkligen en superpappa och han lyckas alltid finna energi, även fast den är svår att nå. Han går upp på nätterna, tar hand om sin son, visar kärlek och omsorg och tar sig upp till jobbet och sköter sig exceptionellt även där. Jag är så glad att jag gifte mig med denna otroliga man och jag hoppas att vi får leva många, många år med varandra och bli riktigt gamla ihop med många barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Det är min högsta dröm i livet. <3

16 reaktioner på “Superpappa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *