Bubblande glädje

Hittade den här lilla videon på kameran från när vi var hos mina föräldrar och Filip blev helt tokig i såpbubblorna som min mamma köpte till honom. Jag tar hundratals med bilder varje dag, men ibland filmar jag och visst är dessa små söta videoklipp guld värda? 🙂

Vilken glädje! Gud så jag längtar till min lilla älskling är så här pigg, go och glad igen. <3

hoodie_barn

Mötet förut gick bra och nu har jag massor att fundera över. Filip har precis somnat och nu ska jag mysa med min man i soffan. Imorgon är inte planerna mer än att vi ska till doktorn kl 10 och sen får vi helt enkelt se hur pigg Filip är. Allting hänger liksom på honom och hans hälsa är viktigast och nu vill vi bara göra allt vi kan för att han ska må bra igen.

Hoppas ni har en fin kväll allesamman. Kramar S

5 reaktioner på “Bubblande glädje”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *