Ett mästerverk av ek

Måste bara starta med att berätta att Filip fick tid hos läkaren imorgon, så då får vi hoppas att dom kan trolla bort hans dumma, dumma förkylning så han blir frisk.

Men nog om det. Jag har ju helt glömt av att visa vilken supersnygg serveringsbräda vi köpte på Kök&rum i Alingsås när vi var där. Min man älskar att laga mat och halva nöjet för honom är att lägga upp på ett snyggt sätt inför servering. Man äter ju inte bara med munnen, utan med alla sinnena och därmed ögonen.

serveringsbräda_i_ek

Den är väldigt stor och supersnygg i ek och vi tror att den kommer bli väldigt väl använd när vi har gäster. Man behöver inte vara försiktig med den utan kan lägga upp lite kött snyggt och sen hugga ner en Globalkniv rakt i brädan jämte. Tror verkligen att det kan bli riktigt maffigt.

ek_servering

Man kan servera vad som helst på den. Tapas, kötträtter, efterrätter och varför inte bara slänga på en god sallad på den? Möjligheterna är oändliga och visst är den supersnygg som serveringsfat? 🙂

serveringsfat_i_ek

Än så länge har vi inte haft tillfälle att använda den, men så fort vi gör det så lovar jag att ni ska få se hur snyggt det blir! 😉

Förresten, ni glömmer väl inte att vara med och tävla om ett superfint skönhetskit från Clarins? 

ansiktsprodukter_clarains        finamig.se        ansiktsprodukter_clarains

Det är busenkelt att vara med, Klicka HÄR för att se hur! 😉

7 reaktioner på “Ett mästerverk av ek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *