Mer av en livsstil

Hej på er!

Det är mycket spännande som sker med bloggen för tillfället och efter att ha bloggat i över ett år nu så ser jag stadigt hur min lilla hobby blivit mer och mer en livsstil och ett yrke. För er som inte bloggar själva är det säkert svårt att förstå, men när jag kallar det för livsstil så menar jag verkligen det. Hela livet förändras när man tar sin blogg på allvar och det är någonting som jag tänker på dagligen, om inte mer eller mindre dygnet runt. Jag funderar ständigt över nästa inlägg, vilka bilder jag ska lägga upp och vad jag ska skriva om och inte. Bloggen tar extremt mycket tid men jag tycker att det är superkul! Så så länge ni fortsätter läsa så kommer jag definitivt att fortsätta skriva 😉

tjäna_pengar_på_bloggen

M kommer snart hem för att passa på Filip så att jag kan åka iväg på ett möte. Jag brukar ta det mesta över mail och telefon, men det här mötet är lite viktigare och rätt så speciellt. Kan dock inte riktigt berätta vad det handlar om än eftersom jag inte bestämt mig om jag ska vara med eller inte än. Men om jag bestämmer mig för att vara med så lovar jag att ni kommer att få veta vad det handlar om.

tjana_pengar_pa_din_bloggUff, känner mig lite grå, trött och hängig efter många vakna nätter. Men jag vågar inte spraya mig med brun utan sol och jag skulle aldrig i mitt liv lägga mig i ett solarium, så därför får jag helt enkelt vänta på att solens strålar förgyller min bleka hud inom kort. Jag känner verkligen att jag behöver lite glow nu, men antar att det kommer med våren.

Nä hörni, nu måste jag förbereda det sista inför mötet. Hej så länge!

10 reaktioner på “Mer av en livsstil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *