Shopping på Maxbo

Efter frukost idag så bestämde vi oss för att åka ut till Maxbo för att köpa lite material så att vi kan börja bygga, måla och greja på vår tomt. Filip blev helt lyrisk och kunde inte sitta still i vagnen utan ville springa till den ena hyllan efter den andra och utforska vad det fanns för roliga saker att pilla på.  maxboSjälv fick jag försöka hålla tempot uppe och springa efter honom så att han inte försvann bland alla miljontals prylar.

dewalt_borrmaskinDet roligast i hela varuhuset var borrmaskinerna från Dewalt. Min man har en hemma som Filip älskar att leka med så jag är inte förvånad att han fastnade på denna avdelningen här.

maxbo_borrmaskin

Det bästa som finns är att leka med pappa såklart.

borrmaskin_dewaltDet är kul så länge Filip får som han vill. Han är superglad och tycker det är kul att utforska nya ting. Men när vi vuxna har tröttnat en aning och bara vill gå där ifrån så är det inte så lätt som man kan tro. Den här lilla pojkens vilja är stark och får han inte som han vill så kan han bli lite smått förbannad. Men det går över så fort han hittat något annat spännande att hitta på, som att dra vagnen till exempel! 😉

FilipDet tog sin lilla tid och tusenlapparna flög iväg, men nu är vi färdiga och har beställt en hel del som vi får hemkört på tisdag. Så nu i helgen får vi gjort lite småpill med ting som vi kunde köpa med en gång, så som att sätta fast en duschvägg i vårt badrum, grundmåla balkong och stolpar framför våra ingångar ute och lite annat fix och trix.

Men först ska vi äta lunch! 🙂

5 reaktioner på “Shopping på Maxbo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *