Vårstädning

Idag fick vi gjort en herrans massa på altanen. Eftersom det blev lite halvkass väder efter lunch när vi egentligen skulle börja måla, så tänkte vi att vi kunde vänta med det till imorgon istället när det ska vara sol. Men vi fick i alla fall börjat med att bära bort vinterskyddet på poolen och gjorde sen rent det vanliga poolskyddet.

vattenslang

Nu längtar jag supermycket tills vi kan värma på poolen och börja bada där. Finns inget bättre än att ta ett dopp på varma dagar.

poolSen fick vi även gjort rent resten av terassen som hade blivit lite smutsig efter vintern. Men nu är det rent, fräscht och snyggt här igen. En riktig fixardag har vi haft, men gud så skönt det känns när allting faller på plats och börjar bli färdigt!

Min man ska åka iväg och handla lite material så vi kan fortsätta vår fixardag imorgon. Så då tänkte jag unna mig ett varmt och skönt bad, lägga inpackning i håret och ansiktsmask. Finns inget skönare än lite egentid efter en givande dag som denna.

Påminner en sista gång om tävlingen som pågår just nu där du har chans att vinna skönhetsprodukter och en superfin nessesär från Clarins. Sista chansen att vara med idag för imorgon utser jag en lycklig vinnare! Det är busenkelt att vara med och delta, Klicka HÄR eller på bilderna nedan för att komma till tävlingen! Lycka till 😉

ansiktsprodukter_clarains   finamig.se   ansiktsprodukter_clarains

Hoppas ni får en mysig lördagkväll allesamman. Kramar S

3 reaktioner på “Vårstädning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *