Blomsterbud

Godmorgon!

Igår efter allt arbetande ute på tomten så sa min man till mig att gå och lägga mig i ett varmt och skönt bad, så skulle han ta med sig Filip och åka till affären och handla.

När jag kom ner sen så möttes jag av mina fantastiska pojkar stående med en stor blomsterbukett i famnen.

blomsterbud

”Varför då?” frågade jag alldeles tårögd, harmonisk och känslig som jag är. ”För att vi älskar dig, för att du är en fantastisk mamma. Filip valde denna buketten till dig.”blomsterbud_onlineDet är sånna här gester som min man aldrig verkar sluta med. Sen dag ett har han alltid överraskat mig med små presenter, blommor och middagar ut från det blå, helt utan någon anledning mer än att han älskar mig.

blommor_onlineIgår kände jag mig lite pluffsig och otillräcklig och graviditeten börjar bli lite tyngre och jobbigare. Så därför tror jag att min man vill visa lite extra hur mycket han älskar mig och visst kände jag mig betydligt mycket gladare och ännu mer älskad än innan efter ett skönt bad och ett fantastiskt fint blomsterbud från mina älskade pojkar.

blomsterbukettNu har dom fått en fin plats på köksön. Där står dom så vackert och denna gången ska jag verkligen försöka få dom att leva så länge som bara möjligt – ni vet mig och mina inte-så-gröna-fingrar 😉

rosorIdag skiner solen så då ska vi sätta igång och måla klart huset. Det är bara balkongen och stolparna framför ingångspartierna som är kvar att fixa. Egentligen kan man ha dom som som är, men vi vill gärna att hela huset ska vara vitt. Jag visar för och efterbilder sen när vi är klara så får vi se vad ni tycker är snyggast!

Lite senare idag kommer jag att dra en vinnare av det fina skönhetskittet från Clarins. Har du inte varit med och tävlat än så har du fortfarande chans till kl 18.00 ikväll. Klicka HÄR för att vara med och delta – lätt som en plätt! Vinnaren publiceras på bloggen strax efter att tävlingen har avslutats. Lycka till! 🙂

7 reaktioner på “Blomsterbud”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *