Glassbilen

Har helt glömt att berätta för er vad som hände igår mitt i allt fixande!

Tror ni inte att jag blev glad som ett litet barn när M ropade på mig och sa ”Glassbilen är här älskling! Vill du ha glass?”

”Jaaaaaa!”

isbilen_jessheim

Jag hade ingen aning om att glassbilen körde hit och jag blev alldeles sprallig och glad som ett litet barn. Jag minns så väl när glassbilen kom till våran gata där jag växte upp och så fort man hörde ljudet av en spelande bilen så sprang jag och hämtade pappas plånbok och sprang sen vidare ut och köpte massa glass. Vilken lyx!

Under alla år som jag bodde i Oslo så såg jag inte skymten av någon glassbil, så därför blev jag extra lycklig nu när jag insåg att dom faktiskt kör här på våran gata, en gång i veckan. Ännu en gång får jag det bekräftat att flytten hit var helt rätt och jag är så glad över att det är här vi bor och att detta är vårt hem.

glassbilen

Självklart gick vi ut och köpte Luxuspacken och gick sen hem och mumsade. Perfekt paus i allt fixande 🙂

glasstrut

Hehe crazy glad som ett litet barn. Tänk vad vissa små händelser under en dag kan göra en så lycklig! 😉

3 reaktioner på “Glassbilen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *