Vinnaren av skönhetskitt från Clarins

Så kul att det var så många som ville vara med och tävla om detta fantastiska lilla kitt från Clarins som jag fick möjlighet att lotta ut i samarbete med Finamig.se

VINNAREN ÄR EMMELI! GRATTIS TILL DIG! 😀

Du har vunnit detta fina skönhetskitt från Clarins! Ni som vill besöka Emmelis blogg kan klicka HÄR! 😉

ansiktsprodukter_clarains

För er som var med och tävlade och tyvärr inte vann denna gången, kan köpa dessa fantastiska produkter hos Finamig.se . Dom har mängder av skönhetsprodukter från många kända och fina märken, så titta gärna in på deras hemsida och unna dig något fint! 🙂

KRAMAR S

Jag använder mig utav ”random number generator” för att utse en vinnare för mina tävlingar. Därför har alla som är med och deltar precis lika stor chans att vinna. Det kommer dyka upp liknande tävlingar på bloggen, så om du inte vann denna gången så får vi hålla tummarna att det är din tur nästa gång 😉 

3 reaktioner på “Vinnaren av skönhetskitt från Clarins”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *