Ett oförutsägbart öde

Jag kom över denna fina videon härom dagen och blev åter igen påmind om hur oförutsägbart livet kan vara. Man vet aldrig vad som kommer att ske, hur, var, eller varför livet väljer att ta en viss vändning. Jag har alltid trott på ödet och om en sak inte händer, så finns det antagligen en anledning till det och om en annan gör det så är det helt enkelt så det ska vara.. Det är omöjligt att kunna påverka vissa saker i livet som sker och döden är en av dom..

Den här videon är en tribut till Paul Walker som dog för ett tag sen. Han har spelat in totalt 6,5 Fast and the Furious filmer, i den 7e filmen så dog han, vilket var oerhört sorgligt för väldigt många och åter igen så påminns man om hur varje sekund är värt att ta vara på, för man vet aldrig när ödet väljer att ta slut på ens liv. Videon fick mig att fälla en och annan tår och tänka till ordentligt.

Vi måste vara snälla mot varandra, ta vara på varje dag, varje sekund och varje ögonblick. Livet är för kort för att vara ovän, långsint och bli arg för småsaker. Förlåt varandra, var lycklig och visa kärlek – det är mina råd till er och även självklart mig själv.

mammalivet

Nu ska jag gå och pussa, gosa och krama lite extra med min underbara son innan han ska sova middag. <3

1 reaktion på “Ett oförutsägbart öde”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *