Pappa kom hem

Vilken fantastisk, härlig och glad överraskning! Förut när jag och min son satt och lekte så knackade det plötsligt på fönstret. Då var det min man som stod utanför med en gubbe från Maxbo. Vi hade beställt leverans hem från det vi beställde i helgen och det kom redan nu, så då åkte min man för att ta emot den så att jag inte skulle behöva det. Ja, min man är underbar!

Och nu ska han jobba hemma resten av dagen och ni kan ju gissa hur glad Filip blev över det! 🙂

frukost

Så nu har vi precis lagat lite sen frukost tillsammans. Eller pojkarna har fixat och jag har sett på.

köksinredning

Mitt hjärta smälter av lycka över att se dom två tillsammans. Min fina familj <3

Vi var ju förresten på ultraljud igår och nu vet vi könet på bebisen. Vad tror ni? Flicka eller pojke? Hihi <3

15 reaktioner på “Pappa kom hem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *