Nå, pojke eller flicka?

I förrgår var vi på ultraljud på Ahus sjukhus. Både jag och mina pojkar var lyckliga och stutsade glatt in på sjukhuset av förväntan och nyfikenhet på hur bebisen skulle se ut!

ahus_sjukhus_norge

När vi kom dit och stod klara hela familjen så fick vi besked att lille Filip inte var välkommen in, så därför kunde vi inte finna någon annan lösning än att låta mina älskade pojkar vänta i väntrummet..

Det kändes lite trist, speciellt för M, men eftersom vi hade sett lille bebisen fler gånger tidigare så var det inte så allvarligt ändå. Jag traskade in i det mörka rummet och la mig på britsen. Hon som körde ultraljudet var jätteduktig och berättade allt hon såg på skärmen för mig och fick mig att känna mig lycklig och lugn. Allting såg väldigt fint ut och bebisen är proportionerlig i både kropp och i ansikte. Hjärtat, hjärnan och alla kroppsdelar såg fantastiska ut och bebisen sprattlade och hade det bra i magen. Så nu till den stora frågan som alla är så spända och nyfikna över… är det en pojke eller flicka?

pojke_eller_flicka

Jag var rätt så säker på att vi skulle få en flicka redan från första graviditetstecknet. Jag mådde mer illa denna gången, magen såg annorlunda ut och det var fler tecken som skiljde sig från då jag var gravid med Filip. På dom två tidigare ultraljuden som vi har gjort så har det varit osäkert, men det har lutat mot att det skulle varit en flicka. Så av någon anledning så började jag ställa in min hjärna på att det var en flicka och hade till och med kommit på ett flicknamn. Därför blev jag rätt så chockad när en stor snopp visade sig på ultraljudet! Chockad, men lättad och glad. Äntligen vet jag säkert vad vi ska få för liten bebis och det blir ännu en fantastisk, frisk och sprudlande liten pojke. Jag och mina tre pojkar. Detta blir perfekt!

gravid_lycka

Könet på bebisen är fullkomligt oviktigt för mig och jag tror, som jag har sagt en annan gång, på ödet. Det är meningen att jag ska omringas av fina pojkar i mitt liv och jag tror att Filip kommer bli fullständigt överlycklig över att bli storebror till en liten lillebror. Jag kan se dom framför mig leka tillsammans och få ett underbart liv ihop. Jag längtar nu mer än någonsin efter att få träffa min lilla pojke i magen och jag är så spänd på hur han kommer att se ut och vara och hur en familj full av fantastiska pojkar kommer att se ut. <3

24 reaktioner på “Nå, pojke eller flicka?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *