Byggråd

Hej på er!

Idag har vi fixat ute på tomten och fått gjort en massa, men när vi skulle börja med vindskyddet på poolsidan så fastnade vi upp lite och fick väldigt svårt för att bestämma oss över hur vi ska göra här. På andra sidan så har vi byggt ett vindskydd som ni kan se på bilden nedan till vänster. På dom små bilderna till höger så håller jag så som vi har tänkt oss att göra på andra sidan.. (alltså att bygga snett ner och sen bygga ut ungefär 1m i höjd en liten bit till)

vindskyddVad tycker ni? Vi behöver lite hjälp här för vi är lite oeniga över hur vi ska göra. Ska vi bygga ett exakt lika dant vindskydd på andra sidan? Eller ska vi bygga så som jag illustrerar på bilden ovan? Eller har ni något annat förslag på hur man kan göra? Så här ser det ut på poolsidan idag:

uteplatsEn annan fråga är om man ska bygga hela vägen ut till poolslutet, eller bara fram till där poolen startar?

poolJag tycker det är jättesvårt och vi sätter stort pris på hjälp, tips och råd på hur vi kan göra för att det ska bli bäst. 🙂

11 reaktioner på “Byggråd”

 • Emma skriver:

  Så kul med en pool 🙂

 • Lyxmamman skriver:

  Vilken dröm! Precis så vill jag också ha min altan, bästa är skogen. VARM skog luktar så gott!! Tips, gör en ”sagostig” köp stenfärg och måla små troll, djur och placera ut! Ännu roligare att måla tillsammans med barn, dock ska färgen helst hållas från munnen. Svårt med vindskydd, beror lite på hur utsikten -insynen ser ut från det hållet?

 • Josefin skriver:

  Jag hade byggt likadant som på andra sidan, och göra ända fram till poolslutet, så man får liksom lite ombonat och privat. 🙂

 • Emelie skriver:

  Skulle göra ända från till pool slutet tror jag! 🙂

 • S A N N A ♥ skriver:

  Oj har ingen aning, är så dålig på sånt här:)

 • Linda skriver:

  Guld vad härligt med en pool!!!:-)))))

 • meg skriver:

  Jeg ville bygd på skrå sånn som du viser på bilden. Og kun fram til der bassenget begynner. Syns det blir så innelåst ellers. Har forstått det sånn at dere har en tomt uten mye innsyn fra naboer? Så da syns jeg en litt mer åpen løsning er finere, om dere ille trenger å gjøre det mer privat Pga. Innsyn fra naboene rundt.

 • sarah skriver:

  Fint det blir 🙂

 • Il skriver:

  Jag hade gjort ut till poolkanten på båda sidorna eftersom ni har grannarna så tätt inpå. Man vill ju inte att de ska se in?

 • Ebba skriver:

  Jag hade nog byggt till poolens slut just för att inte få så mycket insyn. Samt så hade jag även gjort som på andra sidan med vindskyddet.

 • oslofru skriver:

  TUSEN TACK FÖR ALLA TIPS! 😀 Nu tror jag att jag vet hur vi kommer göra. 🙂 Visar er när det är klart! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *