Den där viljan

Det blev en helt fantastisk dag idag. Min man kom hem rätt så tidigt, vilket gjorde mig på superbra humör och klar för att shoppa loss i Jessheim.

barnmodeFilip vägrar att sitta i vagnen och vill heller helst inte bli buren, utan vill helst gå själv. Helst av allt vill han springa runt helt ensam, men det går undan vill jag lova så helst så håller jag han i handen och hejdar han en aning från att komma bort. Det är som att han växt upp till en stor pojke på bara några dagar och hans vilja är så stark nu så att om man säger emot honom eller om han inte får göra som han vill så blir han tokig. Lite smått jobbigt faktiskt när vi är på ett köpcenter och han börjar skrika bara för att han inte får springa ifrån oss. Hehe. Men det går bra, vi lär oss något nytt med denna busen varje dag och jag tror att det handlar om att ge och ta. Han får för det mesta göra som han vill, men är det nej så är det nej.

jessheim_storsenterOch som tur är så är det inte länge han är grinig när man lyft upp honom. För visst är det inte så tokigt att vara nära sin mamma trots allt?

shoppingJag hittade en hel del faktiskt. Dom hade massa tillbud idag eftersom hela centret hade nattöppet. Dock lyckas jag ju aldrig hitta något på extrapris, men det fanns även massa vårnytt som fick följa med mig hem. 🙂

Nu ska vi äta middag och sen ska vi fortsätta fixa och trixa ute på terassen. Snart så är vi klara med att snickra klart runt poolen och då är hela terassen färdig, vilket känns superskönt.

Hoppas ni har en fin torsdag, nu är det snart helg hörni! 😉

4 reaktioner på “Den där viljan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *