En paus i allt

Efter att jag fick skriva av mig i morses så har det känts mycket bättre faktiskt. När man är medveten om problemet så är det mycket lättare att undvika det på något sätt. Och visst är det inte så svårt att vara något annat än lycklig dagar som dessa? Vi har varit ute och lekt hela dagen, plus att jag fått målat lite och nu sover Filip som en stock och då passar jag på att unna mig en glass i solen.

glass

Min andra lilla pojke i magen verkar också tycka att det är gott med glass för det var väldans vad han levde runt där i när jag satte mig en stund och tog en välförtjänt paus i allt lekande.utemöbler_inspirationIdag har jag, som sagt, även fått målat lite och blivit färdig med andra lagret på framsidan och även grundat det mesta på baksidan. Tack för alla era tips och åsikter på hur vi skulle göra med färg eller inte. Vi kör så som ni flesta tyckte och målar allt vitt. Tror det blir snyggast så! 😉 Lovar att visa när jag är färdig, men det tar sin lilla tid och min man låter mig inte stå på en stege och måla, så därför måste vi vänta tills han själv får tummen ur och gör sista jobbet som jag inte kan få gjort. Han har så mycket annat nu, så det kan dröja en liten stund. Men som sagt, visar er så fort det är färdigt!

När M kommer hem sen så ska vi åka en sväng till Jessheim storsenter och shoppa. Eftersom jag har varit lite halvdeppig till och från så är det lätt att klanka ner på sig själv och därför känns det så himla bra med en redig shoppingtur. Piffa upp sig lite grann och känna sig vacker och sen gå och köpa massa nytt fint – det är en riktigt bra medicin till dålig självkänsla kan jag lova! 😉

6 reaktioner på “En paus i allt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *