Handywoman

Ni kanske inte visste det om mig, men jag är faktiskt en riktig handywoman! 😉 Hihi. Jag älskar att fixa och trixa i hemmet och efter att jag träffat min man så har jag lärt mig att göra nästan allting själv. Ni vet sånt som man annars brukar fråga sin man om, eller jag i alla fall, typ som att sätta upp en tavla, byta glödlampa osv osv, allt sånt kan jag faktiskt själv! 😉

handywomanSen har jag även varit med på större projekt så som tex att lägga klinkers i hallen, målat hela huset, hjälpt till att skruva upp vår Walk in closet (ni kan se video på vår WIC  Här! 😉 )och hjälpt till att bygga terass. Jag tycker det känns superkul att kunna vara med och fixa hemma och göra det till vårt. Det är mycket roligare att kunna göra så än att betala någon att göra det!

Dewalt_borrmaskinOch sen har jag ju världens bästa hjälpreda också – Filip!

poolskydd

Vi har varit ute en hel del det sista och det är så kul att Filip vill vara med och greja flera timmar i sträck utan att tröttna.

terassbyggNu är vi helt färdiga med terassen i alla fall och sista skruven till poolskyddet skruvades i alldeles nyss. Så nu ska vi sätta igång med vindskyddet som jag visade er igår. Tack för alla tips, nu tror jag faktiskt att vi vet hur vi ska göra där och jag lovar såklart att visa er så fort vi är klara!

borrmaskin_dewaltNu ska vi tända grillen och laga lite middag. Det blir entrecot med rotgrönsaker, bbq-sås och beasås. Mumsfillibabba säger jag bara! 😉

4 reaktioner på “Handywoman”

 • Åsa skriver:

  Vilka mysiga bilder!
  Varför har Filip alltid nappen i munnen?

  OSLOFRU SVAR:
  För han älskar nappen 😉

 • LIVSGLITTER skriver:

  Tack för titten och dom fina orden rara du! Kul att få kika in och se vem du är, vilken trevlig blogg! Ska kika runt lite mer nu, ha en fin kväll!

  ↠↠♡↞↞

  OSLOFRU SVAR:
  Var så lite så 😉 trevlig helg på dig!

 • annelie skriver:

  Vilka härliga bilder 🙂 <3

 • Johanna skriver:

  Va?! Brukar man be män om hjälp med att sätta upp tavlor och byta glödlampa? haha Det har jag aldrig hört innan^^ Hade jag behövt vänta på att få hjälp med saker så hade ingenting blivit gjort här hemma 😛 Nej, vill man ha någonting gjort får man göra det själv 😉

  OSLOFRU SVAR:
  HAHAHA Exakt ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *